Een Overzicht Van De Groepleden
 • Ik ben Annelies Portier. Op deze wiki heb ik gewerkt rond het artikel Asielzoeker dat werd geschreven door Lut Debroey. Dit artikel heb ik gekozen omdat het een algemeen beeld geeft van onder andere de asielprocedures, de opvangsystemen en hulp waar asielzoekers terecht kunnen. Het thema van onze wiki vind ik interessant om rond te werken en ik heb er al veel door bijgeleerd.
 • Ik ben Tine Platteeuw. Ik heb gewerkt rond het artikel 'Gezondheidszorg bij asielzoekers'. Ik heb dit artikel gekozen omdat het me interessant leek om te weten in welke mate asielzoekers medische zorg toegediend krijgen. Daarbij worden er in mijn artikel veel wetten gehanteerd. Hopelijk leert onze wiki jullie iets bij over asielzoekers.
 • italy.jpg
 • Ik ben Miranda Priem. Rond het thema vluchtelingen behandelde ik het onderwerp asielzoekers met psychische problemen. Hierbij analyseerde ik de tekst van E. Bloemen en R. Mellink. Volgens mij is het een onderwerp waar weinig mensen iets over weten. Naast het feit dat het een boeiende tekst is zou ik u aanraden om het te lezen. Veel plezier!
  Miranda.jpg
 • Ik ben Marieke Naudts. Het artikel waarrond ik gewerkt heb is over milieuvluchtelingen. Dit artikel koos is omdat het me echt interresant leek hoe mensen moeten vluchten omdat de milieu hun dwingt, door bv wateroverlast, …Met onze wiki wil ik jullie iets bijleren over de milieuvluchtelingen en ik hoop dat dit me lukt.
  barca.jpg.bmp
 • Ik ben Wouter Mylle. Mijn artikel gaat over de ‘opvangwet van asielzoekers’. Het leek me interessant om te werken rond de wetgeving van de opvangcentra in België. Met de gegevens en statistieken van verschillende opvangcentra krijgen we een beter beeld hoe het er de dag van vandaag aan toe gaat. Naast het feit dat de opvangcentra overvol zitten, kan men de medische kosten voor de bewoners van het centrum niet berekenen. Nu is het jullie beurt om de tekst eens grondig door te nemen. Ik hoop dat jullie veel zullen bijleren met het lezen van dit artikel.
  Wouter1.jpg
 • Ik ben Matthias Mortier en mijn artikel gaat over het Europese asielrecht. Dit onderwerp leek me wel eens interessant omdat asielzoekers zich natuurlijk niet beperken tot 1 land. Het Europese asielrecht is de regelgeving waaraan ieder land zich moet houden omtrent asielzoekers. Hopelijk begrijp je al deze moeilijke wetten wat beter na het lezen van mijn artikel.
 • flickr:3851829157
 • Mijn naam is Arno Pattyn. Toen ik te horen kreeg dat we het onderwerp ‘asielzoekers’ kregen had ik niet echt een idee van wat ik ervan moest verwachten. Nu ik al wat informatie over het onderwerp heb verzameld lijkt het mij wel een leerrijk onderwerp. Mijn artikel heet ‘Babel in behandeling’ en gaat over de tolken die noodzakelijk zijn in de groepstherapie samen met asielzoekers en vluchtelingen.
 • Arnold.jpg
 • Ik ben Joris Plancke. Deze wiki gaat over asielzoekers. Hierbij moest ik denken aan de Roma in Gent die in armoedige omstandigheden moesten leven. Hierbij rees me de vraag hoe het kon dat deze Europese groep nog steeds zo achtergesteld is in de Europese Unie. Mijn artikel gaat dan ook over de Roma.
 • Mijn naam is Josefien PIlle. Onze wiki gaat over het onderwerp asielzoekers. Veel weet ik er eigenlijk niet over dus het boeide me wel dit onderwerp. Door het zoekwerk en mijn artikel dat trouwens over de verblijfvergunning ben ik heel wat meer te weten gekomen.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License